Inici / Drets Humans / La justiciabilitat del Dret al treball.

La justiciabilitat del Dret al treball.

La Comissió de DDHH del Consell de l’Advocacia Catalana, amb l’objectiu de donar eines pràctiques a l’advocacia i a la societat en general per exigir als jutjats el compliments efectiu dels drets que li són reconeguts, inicia un “Cicle de sessions pràctiques sobre la justiciabilitat dels drets socials” que culminaran en el III Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana que tractarà sobre “La justiciabilitat com a garantia dels drets socials” que tindrà lloc a Terrassa el 19 i 20 d’octubre de 2017.

La cinquena sessió dels Cicles es realitzarà el dia 8 de juny de 2017 a partir de les 19.00 hores presencialment a l’Aula 1 del Centre de Formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Carrer Mallorca núm. 281 de Barcelona) sota el títol El dret al Treball i a les prestacions de Seguretat Social

Us recordem que les inscripcions als Cicles son gratuïtes.

 

programa i inscripcions presencials

iii congrés de drets humans de l’advocacia catalana

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca