Inici / Drets dels animals / Conferència sobre la visió de la Fiscalia en els delictes contra els animals

Conferència sobre la visió de la Fiscalia en els delictes contra els animals

La Secció de Dret Animal de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona,  organitzen la Conferència sobre la visió de la Fiscalia en els delictes contra els animals que tindrà lloc el divendres 16 de juny de 2017 a partir de les 13.00 hores.

Per a més informació sobre Videostreaming podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca