Inici / Formació Col·legis / VII Jornada d’Estrangeria des de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona

VII Jornada d’Estrangeria des de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona

Us informem que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona ofereix el divendres dia 19 de maig de les 16:00h a les 18:00h, al Saló d’Actes, la VII Jornada d’Estrangeria titulada “Refugiats i política d’asil” organitzada conjuntament pel Departament de Dret Privat, Processal i Financer de la URV i la Secció de Dret d’Estrangeria.

Durant la jornada, experts en les matèries abordaran diferents aspectes com què ha succeït a la Unió Europea durant la crisis de refugiats de la Mediterrània, l’actuació de l’Administració estatal, el programa català de refugi, el conflicte sirià i el programa d’acollida de refugiats de la Creu Roja.

La inscripció és gratuïta. Podeu formalitzar-la enviant un correu electrònic a l’adreça formacio@icatarragona.com

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca