Inici / Drets dels animals / Conferència sobre l’última reforma del Codi Penal en matèria de delictes de protecció d’animals domèstics

Conferència sobre l’última reforma del Codi Penal en matèria de delictes de protecció d’animals domèstics

L’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà i la Comissió per la Defensa dels Drets dels Animals del Col·legi d’Advocats de Reus, en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili, organitza la Conferència sobre l’última reforma del Codi Penal en matèria de delictes de protecció d’animals domèstics, que tindrà lloc el proper 4 de maig de 2017 a partir de les 19.00 hores

Per a més informació sobre Videostreaming podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca