Inici / Formació Col·legis / Jornada sobre la llei 4/2015, de 27 d’abril de l’Estatut de la víctima del delicte

Jornada sobre la llei 4/2015, de 27 d’abril de l’Estatut de la víctima del delicte

La Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró,  dins dels actes programats per a la celebració del seu 150è aniversari, organitza la Jornada sobre la llei 4/2015, de 27 d’abril  de l’Estatut de la víctima del delicte que tindrà lloc el dia 20 d’abril de 2017 a partir de les 17 hores.

Per a més informació sobre Videostreaming podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca