Inici / Drets Humans / Convocatòria “Seminari per a Advocats sobre contenciós davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea

Convocatòria “Seminari per a Advocats sobre contenciós davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea

tjue

L’Advocacia espanyola ha obert un procés de selecció per a advocats i advocades que vulguin participar en un seminari de formació en anglès sobre el procediment contenciós davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea. El seminari es programa el 2017 en dues edicions: al febrer (dies 15 i 16) i a l’abril (dies 26 i 27); i l’Advocacia seleccionarà cinc advocats o advocades per a cadascuna de les edicions, ja que participa com a sòcia en el projecte de formació d’advocats en els diferents procediments de caràcter contenciós davant el Tribunal General i davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea, juntament amb l’Acadèmia de Dret Europeu (ERA) i la Fundació dels Advocats Europeus (ELF), i que està finançat per la Comissió Europea, amb participació d’advocacies de sis estats membres de la UE.

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

Aquesta convocatòria està dirigida a advocats i advocades exercents, amb formació i experiència professional en Dret de la Unió Europea i amb coneixement alt i demostrable d’anglès. Es valorarà positivament el coneixement/l’ús demostrable del Dret de la Unió Europea en casos i expedients, el període d’exercici efectiu, la capacitat de dotar la formació rebuda d’un efecte multiplicador, el coneixement d’altres idiomes i les publicacions jurídiques (especialment sobre Dret de la UE).

La candidatura es pot remetre per correu electrònic a l’adreça següent:

bruselas@abogacia.es

L’assumpte del correu electrònic ha d’indicar si la sol·licitud de participació és per al seminari de febrer, el seminari d’abril o per a tots dos (exemple de títol de l’assumpte: Seminario TJUE-Abril. Nom i COGNOMS). Els participants seleccionats només poden acudir a un dels seminaris. Els col·legiats que hagin estat seleccionats per als seminaris de 2016 no poden tornar-se a presentar el 2017.

La candidatura ha d’aportar un currículum vitae i una breu carta de motivació que expliqui l’adequació de la candidatura als requisits de participació, i també ha d’especificar el nom del col·legi d’adscripció, l’adreça electrònica, el telèfon de contacte i el número de DNI.

La data límit de recepció de candidatures per al seminari de febrer acaba el 8 de gener de 2017. Es comunicarà la decisió als advocats seleccionats, com a molt tard, el 20 de gener de 2017. La comunicació es realitzarà per correu electrònic a cada una de les persones interessades, incloent-hi les no seleccionades.

La data límit per a la recepció de candidatures per al seminari d’abril acaba el 5 de març de 2017. Es comunicarà la decisió el 17 de març de 2017 per correu electrònic a cada una de les persones interessades, incloent-hi les no seleccionades.

Els seminaris no tenen cost d’inscripció per als participants seleccionats, els quals també disposen d’un màxim de 350 € per a despeses de desplaçament (avió, tren, etc.), a més de dues nits d’hotel a Trèveris (Alemanya), materials de formació i certes despeses de manutenció, la qual cosa està tot finançat pel projecte.

L’objectiu principal del projecte és garantir el dret d’accés a la justícia a la Unió Europea, només possible a través de la representació d’advocats i altres professionals jurídics coneixedors del procediment davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea i davant del Tribunal General. Cada seminari s’estructura en dos dies. El primer dia hi ha una jornada de formació a Trèveris (Alemanya) i, el segon dia, a Luxemburg, amb una audiència davant Tribunal de Justícia de la Unió Europea o el Tribunal General.

Criteris per realitzar selecció de participants

Criteris per realitzar selecció de participants

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca