Inici / Formació altres / Jornada sobre Les relacions Govern-Parlament: el dret d’accés a la informació dels diputats en el nou context de transparència

Jornada sobre Les relacions Govern-Parlament: el dret d’accés a la informació dels diputats en el nou context de transparència

17456835 - barcelona - parliament of autonomous catalonia

Us informem que el proper 16 de novembre de 2016, tindrà lloc la Jornada sobre  a l’AuditoriLes relacions Govern-Parlament: el dret d’accés a la informació dels diputats en el nou context de transparència, del Palau de la Generalitat de Barcelona

La reforma del Reglament del Parlament aprovada el 8 de juliol de 2015 va adaptar la regulació del dret d’accés a la informació dels diputats a les normes de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, en compliment de la disposició addicional cinquena d’aquesta mateixa Llei. La jornada Les relacions Govern –Parlament: el dret d’accés a la informació dels diputats en el nou context de transparència té com a finalitat analitzar la nova regulació de l’exercici del dret a l’accés a la informació dels diputats per fer créixer el coneixement en aquesta matèria i millorar la qualitat dels treballs de resposta a les sol∙licituds d’informació dels diputats.

La jornada està dirigida al personal de l’Administració de la Generalitat i del Parlament, i també als professionals del dret, de la ciència política i de l’àmbit universitari i la recerca.

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a lmonge@gencat.cat o bé trucant al telèfon 93 634 73 94. Cal aportar les dades següents: nom i cognoms, institució o entitat i càrrec –si escau‐, DNI, adreça de correu electrònic i número de telèfon.

Programa

Programa

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca