Inici / Formació Col·legis / Jornada Processal: Congrés sobre la prova civil: aspectes problemàtics

Jornada Processal: Congrés sobre la prova civil: aspectes problemàtics

20161114142243_00001

Us informem que la Revista Jurídica de Catalunya celebra els propers dies 24 i 25 de novembre de 2016, una Jornada Processal amb el títol, Congrés sobre la prova civil: aspectes problemàtics, que tindrà lloc a la 8a planta de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Carrer Mallorca núm. 283, de Barcelona)

La jornada RJC té com a finalitat debatre les novetats legislatives i jurisprudencials més rellevants en matèria de prova civil des d’una òptica eminentment pràctica. Entre d’altres, s’analitzarà la darrera reforma de la LEC (Llei 42/2015, de 5 d’octubre) en matèria de prova en els judicis monitori i verbal, com també els aspectes probatoris de la Llei 29/2105, de 30 de juliol, de cooperació jurídica internacional.

En la jornada s’analitzaran qüestions tan problemàtiques com la prova dels nous barems d’accidents de circulació, els criteris de disponibilitat de la prova en la doctrina del Tribunal Suprem, la realitat de la flexibilització de la prova en els processos de família, la prova de la responsabilitat empresarial, el nou règim de la prova del dret estranger, entre moltes d’altres.

Tots els ponents a la jornada són experts d’alt nivell en matèria probatòria (advocats, magistrats i professors). El format obert i breu de les intervencions dels ponents permetran un ampli col·loqui amb els assistents.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca