Inici / Formació Col·legis / II Jornades de Dret Contenciós-Administratiu.

II Jornades de Dret Contenciós-Administratiu.

2-jornades-dret-contencios-administratiu-1

Us informem que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers, oferirà els propers dies 1 de desembre (matí i tarda) i 2 de desembre (matí) de 2016 les II Jornades de Dret Contenciós-Administratiu, el règim jurídic de les administracions públiques i el procediment administratiu comú. Balanç de 24 anys i reforma.

Es lliurarà certificat d’assistència a les persones inscrites interessades que hagin assistit presencialment al 80 per cent de les ponències.

Programa i Inscripcions

Programa i Inscripcions

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca