Inici / Formació Col·legis / II Congrés del Torn d’Ofici.

II Congrés del Torn d’Ofici.

Us informem que els propers 17 i 18 de novembre de 2016, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) celebrarà el seu II Congrés del Torn d’Ofici. Tindrà lloc al Centre de Formació (Carrer Mallorca núm. 281 de Barcelona).

Sota el lema Present i futur del Torn d’Ofici: garantia per a la ciutadania, volem posar en comú informacions, experiències, idees i reptes de futur en relació al Torn d’Ofici, construint espais per a la reflexió conjunta i la generació de propostes que ens permetin continuar assolint fites d’èxit en la prestació d’un servei que ha evidenciat la seva importància en la defensa de les necessitats jurídiques de la ciutadania.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca