Home / Formació altres / Curs teòrico-pràctic de Comunicació Social

Curs teòrico-pràctic de Comunicació Social

20161130141509_00001

Us informem que la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR) organitza un Curs teòrico-pràctic de Comunicació Social, en dues sessions (12 i 19 de desembre de 2016) amb el professor Toni Aira, co-director i professor del Màster en Comunicació Política i Institucional de la UPF Barcelona School of Management, i president fundador de la Societat Catalana de Comunicació i Estratègia Polítiques (ACCIEP).

Podeu confirmar la vostra assistència enviant un correu a secretaria@focir.cat o trucant al 93 269 05 40.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca