Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre l’anàlisi de les clàusules IRPH en els contractes de préstec hipotecari.

Conferència sobre l’anàlisi de les clàusules IRPH en els contractes de préstec hipotecari.

 

Conferència RDLI 1-2015 de segona oportunitat i la seva incidència en les execucions hipotecàries

La Secció de Dret Processal de la Comissió de Cultura i Comissió Normativa de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ofereix el proper 23 de novembre de 2016 a partir de les 19 hores, la Conferència sobre l’anàlisi de les clàusules IRPH en els contractes de préstec hipotecari.

En cas d’assistir de forma Presencial és necessari confirmar l’assistència enviant la butlleta d’inscripció per fax al núm. 934 871 649, per correu electrònic a cultura@icab.cat o personalment a la Comissió de Cultura de l’ICA Barcelona.

Per a més informació sobre Videostreaming podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

Butella d'inscripció per assistència presencial

Butella d'inscripció per assistència presencial

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca