Inici / Formació Col·legis / Curs sobre qüestions pràctiques de la LEC

Curs sobre qüestions pràctiques de la LEC

16237359 - close-up of businesswoman hand with document writing at lecture

La Comissió de Formació Continuada de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona ofereix a partir del proper dia 19 d’octubre de 2016, els dimecres de 17.00h a 18.30h (excepte la sessió del 18 de novembre de 2016, que es realitzarà de 10.00h a 11.30h) el Curs sobre qüestions pràctiques de la LEC.   el Curs sobre qüestions pràctiques de la LEC.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca