Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre els Recursos web per advocats

Conferència sobre els Recursos web per advocats

Conferència Habeas Data i Dret a l’oblit

La Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus i el Grup d’Advocats Joves de Reus en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili,  organitza pel dia 6 d’octubre de 2016, a les 18 hores, una Conferència sobre els Recursos web per advocats.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca