Inici / Drets Humans / El respecte pels Drets Humans, avui

El respecte pels Drets Humans, avui

unit and concord in multiethnic team, all hands together

Us informem que el proper dissabte dia 17 de setembre de 2016 tindrà lloc a la biblioteca del Centre de Lectura de Reus (Carrer Major núm. 15, amb el 43201 de Reus), l’acte a càrrec del lletrat Apel·les Carod-Rovira, advocat del Col·legi d’Advocats de Reus: “El respecte pels Drets Humans, avui”

Aquest acte, que neix de la col·laboració entre el Centre de Lectura i la comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Reus, vol recordar el tràgic bombardeig que va patir la ciutat el 17 de setembre de 1937, el qual va afectar directament la biblioteca del Centre de Lectura de Reus provocant la mort de la jove bibliotecària Regina Figuerola Rebull.

També es convoca en el context del programa nacional de commemoració del 80 aniversari de l’inici de la Guerra Civil, que impulsa la Generalitat de Catalunya.

Més informació

Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca