Inici / Formació Col·legis / Novetats en el procediment administratiu i de règim jurídic del sector públic

Novetats en el procediment administratiu i de règim jurídic del sector públic

Conferència El procés arbitral

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Figueres organitza el proper divendres dia 23 de setembre de 2016 una Xerrada sobre les novetats en el procediment administratiu i de règim jurídic del sector públic. Aquesta xerrada anirà a càrrec dels Ponents, Sra. Júlia Torrent i del Sr. Carles Rosa.

Per a més informació podeu clicar en següent enllaç;

Més informació

Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca