Inici / Formació Col·legis / Jornada sobre el nou procediment administratiu comú i el règim jurídic de les administracions públiques

Jornada sobre el nou procediment administratiu comú i el règim jurídic de les administracions públiques

IV Jornada sobre responsabilitat civil

La Comissió de Formació de l’ICA Sabadell, ha cregut imprescindible convocar aquesta Jornada, que tindrà lloc el proper Divendres, 30 de setembre de 2016 (Jornada de matí i tarda): de 9.30 a 13.45 hores i de 16.00 a 18.45 hores a la Sala d’Actes del mateix Col·legi d’Advocats, a fi i efecte d’analitzar les principals novetats d’una reforma tan important i que afecta de manera substancial l’àmbit jurídic, no només en l’àmbit de les relacions externes de l’Administració amb el ciutadà, sinó també de l’organització i relacions entre les diferents administracions.

El legislador ha volgut atorgar un impuls definitiu a la implantació de l’administració electrònica, apostant per una Administració pública íntegrament electrònica (expedient electrònic) i interconnectada, tant en les seves relacions amb els ciutadans com entre les administracions entre sí, amb l’objectiu de millorar l’agilitat i eficàcia dels procediments, i de reduir-ne els temps de tramitació.

Al llarg de les 5 ponències que componen aquesta completa Jornada, s’analitzaran bona part d’aquestes novetats i es farà una aproximació a la seva repercussió i els efectes jurídics en les relacions del dret administratiu.

Per obtenir més informació sobre la Matrícula, Inscripcions i Programa podeu clicar en el següent enllaç,

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca