Inici / Formació Col·legis / Jornada sobre el concurs de les persones físiques. La segona oportunitat.

Jornada sobre el concurs de les persones físiques. La segona oportunitat.

La Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers ofereix el proper dimarts 20 de setembre de 2016 a partir de les 15.45 hores a la nova Seu Col·legial del Carrer Llevant núm. 2,  la Jornada sobre el concurs de les persones físiques. La segona oportunitat.

Aquesta Jornada s’oferirà de forma presencial. Per a més informació sobre aquesta Jornada i Inscripcions podeu consultar l’apartat Programa.

Programa

Programa

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca