Home / Formació Col·legis / El Consell de l’Advocacia Catalana adjudica a les editorials Tirant lo Blanch i V-LEX la contractació de bases de dades de legislació i jurisprudència que s’oferiran de forma gratuïta als col·legiats catalans

El Consell de l’Advocacia Catalana adjudica a les editorials Tirant lo Blanch i V-LEX la contractació de bases de dades de legislació i jurisprudència que s’oferiran de forma gratuïta als col·legiats catalans

En data 1 de març d’enguany, el Consell de l’Advocacia Catalana, a través de la seva comissió de projectes corporatius FactoriAdvocacia, va convocar un concurs entre les diferents editorials jurídiques amb presència al mercat per a la contractació de bases de dades on-line de legislació, jurisprudència, formularis i altres complements (calculadores, programes de gestió de despatxos, etc.) per a oferir-les gratuïtament als professionals inscrits als Col·legis d’Advocats de Catalunya a través de les respectives pàgines webs col·legials i del Consell de l’Advocacia.

Doncs bé. Ens plau informar-vos que, després de valorar les diverses propostes, finalment han estat “Tirant lo Blanch” i “V-LEX” les editorials adjudicatàries d’aquest concurs per un termini de dos anys. En virtut dels convenis respectivament subscrits amb les dues editorials, aquestes oferiran als col·legiats de qualsevol dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya un accés il·limitat i gratuït als continguts de les seves base de Dades: jurisprudència, legislació, formularis en català, esquemes, bibliografia, doctrina, etc.

A fi que els col·legiats puguin utilitzar totes les aplicacions d’aquest servei, aquestes dues editorials s’han compromès a realitzar al menys una jornada de formació presencial relativa a l’ús de les seves bases de dades a cadascun dels col·legis integrants del CICAC.