Inici / Formació Col·legis / Curs de responsabilitat penal de la persona jurídica

Curs de responsabilitat penal de la persona jurídica

Curs de responsabilitat Penal de la persona jurídica

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Lleida ofereix a partir del proper divendres dia 16 d’octubre a l’ 11 de desembre de 2015 tots els divendres de 15h a 17h el Curs de responsabilitat penal de la persona jurídica

Es lliurarà el certificat a aquells alumnes que hagin visualitzat la totalitat del curs en qualsevol dels tres formats: Presencial/Videoconferència/Videostreaming.

Els alumnes que segueixin el curs exclusivament per la modalitat d’internet (videostreaming) i es comprovi que no han visualitzat el contingut íntegre del curs només se’ls lliurarà certificat d’inscripció.

Per a més informació podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana. (Curs de responsabilitat penal de la persona jurídica)

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca