Inici / Sin categoría / Conferència: Crisis dels refugiats a debat. Dret d’asil i refugi

Conferència: Crisis dels refugiats a debat. Dret d’asil i refugi

Sala Actes Barcelona

La Comissió de Justícia Penal Internacional de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona organitza el proper dilluns dia 19 d’octubre de 2015 a partir de les 19h la Conferència: Crisis dels refugiats a debat. Dret d’asil i refugi. Que tindrà lloc al Centre de Formació, c/ Mallorca núm. 281.

Per a més informació podeu clicar en aquest enllaç; Crisis dels refugiats a debat.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca