Inici / Drets Humans / Taula Rodona sobre la “Llei Mordassa”: Defensa dels drets i les llibertats de la ciutadania des de la seva entrada en vigor

Taula Rodona sobre la “Llei Mordassa”: Defensa dels drets i les llibertats de la ciutadania des de la seva entrada en vigor

Taula Rodona sobre la “Llei Mordassa ICA BARCELONA

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona ofereix el proper Dilluns dia 13 de juliol de 2015 a les 18.00 hores la Taula Rodona sobre la “Llei Mordassa”: Defensa dels drets i les llibertats de la ciutadania des de la seva entrada en vigor.

La Comissió de Defensa de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona organitza aquesta Taula Rodona amb motiu de l’ACTE HOMENATGE: Al Col·legi de Barcelona i als advocats i advocades que es reunien a la seu col·legial durant la dictadura en defensa dels drets i les llibertats de la ciutadania.

Podeu consultar el programa clicant en aquest enllaç: “Llei Mordassa”

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca