Home / El Consell informa / Avui, dimarts, el Servei Lingüístic imparteix un taller de recursos lingüístics al Col·legi d’Advocats de Terrassa

Avui, dimarts, el Servei Lingüístic imparteix un taller de recursos lingüístics al Col·legi d’Advocats de Terrassa

Ecat tecles recursosl Servei Lingüístic del CICAC, en col·laboració amb el Col·legi d’Advocats de Terrassa, organitza avui a les 13 h el taller “Legítima o llegítima? Recursos lingüístics per a advocats”.

La sessió té com a objectiu donar a conèixer tots els recursos lingüístics gratuïts (diccionaris, cercadors, bases de dades legislatives, etc.) que hi ha a internet especialment dissenyats per als professionals del dret que utilitzen o volen utilitzar el català en el seu exercici professional. Aquesta activitat s’emmarca dins el Pla de Treball que la Comissió de Llengua del CICAC ha signat juntament amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català en l’àmbit jurídic.

L’assistència al taller és gratuïta i cal inscripció prèvia. Per assistir-hi, contacteu amb el Col·legi d’Advocats de Terrassa.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca