Inici / Formació Col·legis / Taula Rodona sobre el delicte de blanqueig de capitals

Taula Rodona sobre el delicte de blanqueig de capitals

Sala Actes Reus

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili, organitza el proper dijous dia 18 de desembre del 2014 una Taula Rodona sobre el delicte de blanqueig de capitals.

Per assistir a la Taula Rodona és necessari omplir la butlleta que trobareu accedint a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana i enviar-la per correu electrònic a formació@advocatsreus.org

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca