Inici / Formació altres / XIV Congrés de l’Associació Espanyola d’Advocats especialitats en Responsabilitat Civil i Assegurança

XIV Congrés de l’Associació Espanyola d’Advocats especialitats en Responsabilitat Civil i Assegurança

XIV Congrés

Sabadel acull del 6 al 8 de novembre el XIV Congrés de l’Associació Espanyola d’Advocats especialitats en Responsabilitat Civil i Assegurança.

Sabadell tindrà l’honor d’acollir, del 6 al 8 de novembre de 2014, la XIV edició del CONGRÉS DE L’ASSOCIACIÓ ESPANYOLA D’ADVOCATS ESPECIALITZATS EN RESPONSABILITAT CIVIL I ASSEGURANÇA, una trobada de gran nivell i repercussió que, com sabeu, anualment organitza l’Associació Espanyola d’Advocats de RC.

Podeu consultar el programa i realitzar les inscripcions a través de l’enllaç  http://www.asociacionabogadosrcs.org/congreso/14congreso/index.html, recordant-vos que si us hi inscriviu abans del proper 30 de setembre gaudireu d’un descompte en la quota del 15%, tal com consta a la informació del Congrés.

Per tot això, volem encoratjar-vos perquè agafeu les vostres agendes, reserveu els dies 6 a 8 de novembre, us inscriviu i no perdeu l’oportunitat de participar activament d’un esdeveniment de la transcendència i el nivell d’aquest XIV Congrés Nacional que en breu tindrem ocasió de gaudir a Sabadell.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca