Inici / Formació Col·legis / Jornades: La responsabilitat dels administradors en l’àmbit civil-mercantil, tributari, penal, laboral i de seguretat social.

Jornades: La responsabilitat dels administradors en l’àmbit civil-mercantil, tributari, penal, laboral i de seguretat social.

Tarragona

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona oferirà el proper dia 31 d’octubre de 2014 de 9:00h a 15:00h al Saló d’Actes del Col·legi, les Jornades: La responsabilitat dels administradors en l’àmbit civil-mercantil, tributari, penal, laboral i de seguretat social.

S’analitzarà l’actual context de crisi econòmica, l’abast de la responsabilitat dels Administradors socials de les societats de capital en l’acompliment de les seves funcions habituals en els àmbits civil, mercantil, concursal, tributari i laboral, després de les últimes novetats legislatives.

La Finalitat és enumerar les situacions en les que Administradors i alts càrrecs de direcció, poden arribar a respondre amb el seu patrimoni personal per l’incompliment de la legislació a la que estan sotmesos.

Per a més informació podeu clicar aquí.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca