Inici / Formació altres / Conferència sobre l’Anàlisi dels diferents procediments judicials bancaris

Conferència sobre l’Anàlisi dels diferents procediments judicials bancaris

Imatge Anàlisi dels diferents procediments judicials bancaris

Des del Consell de l’Advocacia Catalana col·laborem amb Tirant Lo Blanch per oferir una Conferència sobre l’Anàlisi dels diferents procediments judicials bancaris (hipotecaris, productes financers ….)”, el proper Divendres 07 de novembre de 2014 de 13:00h a 15:00h.

Accedir a la plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca