Inici / Formació Col·legis / Cicles de Conferències sobre el Dret Mercantil

Cicles de Conferències sobre el Dret Mercantil

Sala Actes Reus

Arran de la creació del nou Torn d’Ofici Mercantil i donada l’especialitat de la matèria, la Comissió de Formació del Col·legi d’Advocats de Reus ha organitzat,  amb la col·laboració de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili,  uns  Cicles de Conferències sobre el Dret Mercantil.

Accedir a la plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca