Inici / Formació Col·legis / Segona Edició del Curs “Pràctica Processal Internacional”

Segona Edició del Curs “Pràctica Processal Internacional”

Us informem que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró ha organitzat la Segona Edició del Curs “Pràctica Processal Internacional”. Aquest pretén donar una visió general i àmplia dels elements a tenir en compte quan s’ha de tramitar qualsevol assessorament jurídic i processal amb un element d’estrangeria.  Al tractar-se de la segona edició, es pretén però també, ampliar o aprofundir en determinades matèries.

Data inici: 14 d’octubre de 2014 (dimarts)

Data fi: 02 de desembre de 2014 (dimarts)

Hora: de 18:00 a 20:00h

Lloc: Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró

Per a més informació podeu clicar aquí.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca