Inici / Servei lingüístic / Nova edició de cursos de llengua catalana per a advocats

Nova edició de cursos de llengua catalana per a advocats

Demà, dijous 21 de novembre, els col·legis d’advocats enviaran a tots els seus col·legiats la butlleta per formalitzar la inscripció als cursos gratuïts de català, nivells B, C i llenguatge jurídic, edició 2014.

Les places són limitades a 250 i només s’atendran les inscripcions amb la butlleta correctament formalitzada i per ordre estricte de rebuda, des del dia 21 de novembre i fins al dia 1 de desembre.
Aquests cursos formen part del conjunt d’activitats del Pla de Treball signat entre la Generalitat (departaments de Justícia i Cultura) i el Consell de l’Advocacia Catalana. Són gratuïts per al col·legiat o col·legiada, perquè estan subvencionats amb fons públics i, per aquest motiu, demanem que la persona sol·licitant es responsabilitzi i es comprometi a fer el seguiment del curs.
Informació dels cursos
Inici: 7 de gener de 2014
Finalització: abril del 2014 (llenguatge jurídic) / juny de 2014 (nivells B i C)
Requisits: cal acreditar el certificat oficial de nivell C si es vol accedir al Curs de llenguatge jurídic
Modalitat: curs a distància amb tutor
Per a més informació, feu clic aquí.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca