Home / El Consell informa / Taller pràctic sobre els recursos lingüístics en línia per a advocats a Reus

Taller pràctic sobre els recursos lingüístics en línia per a advocats a Reus

La Comissió de Llengua del CICAC juntament amb els col·legis d’advocats de Catalunya organitzen xerrades didàctiques i pràctiques sobre els recursos lingüístics de català que hi ha a la xarxa. Aquestes iniciatives s’emmarquen dins el Pla de Treball que el Consell de l’Advocacia Catalana ha signat amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català jurídic en l’àmbit de la justícia.

L’objectiu de la conferència és divulgar les eines GRATUÏTES de què disposa l’advocacia per poder utilitzar el català amb normalitat com a llengua professional. L’assistència a les xerrades és GRATUÏTA. Per a més informació sobre la inscripció, poseu-vos en contacte amb el col·legi d’advocats
Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus
Dia: 7 de novembreHora: de 16 a 18 h
Es recomana als assistents que portin el seu ordinador portàtil o tauleta tàctil, si en tenen.