Home / El Consell informa / Taller pràctic sobre els recursos lingüístics al Grup de Joves Advocats de l’ICAB

Taller pràctic sobre els recursos lingüístics al Grup de Joves Advocats de l’ICAB

feslaimg40bbLloc: 8a planta de la seu ICAB (c/Mallorca, 283, Bcn)
Dia: 4 de juny
Hora: 19.30 h
Inscripcióconsulteu enllaç

(Es recomana als assistents que portin el seu ordinador portàtil, si en tenen.)

La Comissió de Llengua del CICAC juntament amb els col·legis d’advocats de Catalunya organitzen xerrades didàctiques i pràctiques sobre els recursos lingüístics de català que hi ha a la xarxa. Aquestes iniciatives s’emmarquen dins el Pla de Treball que el Consell de l’Advocacia Catalana ha signat amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català jurídic en l’àmbit de la justícia.

L’objectiu de la conferència és divulgar les eines GRATUÏTES de què disposa l’advocacia per poder utilitzar el català amb normalitat com a llengua professional. L’assistència a les xerrades és GRATUÏTA. Per a més informació sobre la inscripció, poseu-vos en contacte amb el col·legi d’advocats corresponent.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca