Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre el síndrome d’alineació parental, estat emocional dels menors, repercussions. Punt de vista jurídic i psicològic

Conferència sobre el síndrome d’alineació parental, estat emocional dels menors, repercussions. Punt de vista jurídic i psicològic

La Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa,  organitza la Conferència sobre el síndrome d’alineació parental, estat emocional dels menors, repercussions. Punt de vista jurídic i psicològic que tindrà lloc el dia 27 de juny de 2017 a partir de les 19.00 hores.

Diferents graus d’interferència i manipulació parental, ús i abús de la Llei de Violència de Gènere en casos de separació i divorci, estat emocional dels menors, repercussions… Enfocat de manera pràctica i amb casos reals.

Per a més informació sobre Videostreaming podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.