Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre la “via civil”, alternativa a la despenalització en matèria de Dret de Família

Conferència sobre la “via civil”, alternativa a la despenalització en matèria de Dret de Família

La Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell, organitza la Conferència sobre la “via civil”, alternativa a la despenalització en matèria de Dret de Família el proper dimecres 5 de juliol a partir de les 18.30 hores.

Amb la desaparició de les faltes penals (arts. 618, 622 del Codi penal) que sancionaven l’incompliment de les obligacions familiars (règim de custòdia, estades amb els fills, etc.), s’ha perdut un instrument coercitiu important. Al llarg d’aquesta sessió el ponent farà repàs dels mecanismes ordinaris d’execució civil i s’intentarà reflexionar sobre nous mecanismes “no ordinaris” d’execució civil, així com sobre la possible adopció de mesures de protecció dels fills, de denegació, suspensió o modificació de relacions personals i sobre desacords del progenitors. En aquest sentit, es repassaran els aspectes processals i, finalment, s’estudiaran els límits de l’execució en aquests àmbits.

Per a més informació sobre Videostreaming podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.