Inici / Formació Col·legis / Conferència sobre el anàlisi del nou barem indemnitzatori d’accidents de trànsit, després de més d’un any de vigència

Conferència sobre el anàlisi del nou barem indemnitzatori d’accidents de trànsit, després de més d’un any de vigència

La Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell,  va organitzar la Conferència sobre el anàlisi del nou barem indemnitzatori d’accidents de trànsit, després de més d’un any de vigència que va tenir lloc el dijous 22 de juny de 2017 a les 18.30 hores. Aquesta ponència serà presencial des de l’ICA Sabadelli en difErit mitjançant Video Streaming.

Aquesta conferència es presenta com una continuació de la Jornada sobre responsabilitat civil i assegurança que vam organitzar el 15 de gener de 2016, i en la qual es va analitzar al detall el sistema valoratiu introduït per la Llei 35/2015, de 22 de setembre. El nou sistema de valoració de les indemnitzacions pels accidents de circulació, juntament amb la despenalització de les faltes i l’absoluta modificació de la forma de reclamació a les asseguradores, amb l’obligació de la reclamació prèvia per part del perjudicat, ha suposat una veritable revolució en aquest àmbit jurídic, amb un clar reflex en tot el que ha esdevingut en aquest gairebé any i mig des que entrà en vigor. En aquesta sessió es pretén fer un repàs a la situació actual, les regles fonamentals del barem, l’aplicació pràctica de la reforma i una visió personal del conferenciant del que està sent l’aplicació pràctica per part dels operadors jurídics.

Per a més informació sobre Videostreaming podeu accedir a la Plataforma de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana.