Inici / Sin categoría / Conferència sobre l’execució de sentències penals des de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell

Conferència sobre l’execució de sentències penals des de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell

Us informem que el proper dijous, 18 de maig de 2017, a les  18.30 hores, la Sala d’Actes de l’ICASBD acollirà una nova sessió del cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al 2017.

En aquesta ocasió la conferència porta per títol: “ASPECTES PRÀCTICS DE L’EXECUCIÓ DE SENTÈNCIES PENALS”, i se centrarà en l’anàlisi de tot un seguit de qüestions pràctiques relacionades amb l’execució de sentències en l’àmbit penal, com ara el règim de suspensió de les penes privatives de llibertat , la revocació de la suspensió, els supòsits en els casos de penes privatives amb responsabilitat civil, la suspensió durant la tramitació de l’indult, l’acumulació de condemnes, la prescripció i el seu còmput, o la substitució de la pena de presó per l’expulsió.

La sessió anirà a càrrec de l’Il·lm. Sr. Alberto Varona Jiménez, ex magistrat del Jutjat Penal núm. 3 de Sabadell, i professor de dret penal i processal penal a l’Escola Judicial.

Aquesta Conferència es  gratuïta a tots els col·legiats/des de l’ICASBD prèvia inscripció.