Inici / Drets Humans / Càpsules d’orientació legal. Novetats legislatives en l’àmbit de la intervenció social

Càpsules d’orientació legal. Novetats legislatives en l’àmbit de la intervenció social

 El Consell de l’Advocacia Catalana amb col·laboració  amb la Taula d’Entitats del Tercer Sector i el Col·legi de Treball Social de Catalunya inicien una sèries de “càpsules formatives” sobre novetats legislatives en l’àmbit social. En aquesta primera sessió, que tindrà lloc el 25 de maig de 2017 de 17.00 a 19.00 hores a Casa del Mar (Carrer Albareda 1-13 de Barcelona), s’abordaran els dubtes que generen els nous enfocaments jurisdiccionals sobre les incapacitacions a partir de la nova figura de l’assistent en el Codi Civil Català, per una banda, i per l’altra la reforma de la Llei de jurisdicció voluntària a partir de l’article 12 de la Convenció sobre els drets de les persones amb discapacitat, que també afecta moltes persones grans en situació de dependència.

Programa

Inscripcions gratuïtes